Sevgi Evleri’nde kalan öğrenciler ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Av.Adil Çelik, karnelerini alan öğrencileri konuk etti.

Eğitimde ilk yarıyılın cuma günü tamamlanması nedeniyle öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlenen etkinlikte; Çelik ve öğrenciler birlikte yemek yedikten sonra, masa tenisi ve bowling oynadılar. Avrupa 14 yaş kategorisinde kort tenisinde üçüncü olan Arda Çokcoşkun ile rekabet dolu bir maç yapan Çelik, diğer çocukların kendisi ile oyun oynama isteklerini de geri çevirmedi.  Günün sonunda gönüllerince eğlenen çocuklar ve Milletvekili Çelik hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ÇOCUKLARIMIZ KİMSESİZ DEĞİLLER, BİZ VARIZ

Etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Milletvekili Çelik: “Öncelikle; bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğum birbirinden değerli evlatlarımıza, kurum yetkililerine, ayrıca daha önce bu yurtlarda yetişen ve evlatlarımızı hiç yalnız bırakmayan Müge Zengin, Ali Çalık, Münir Gerikoğlu kardeşlerimiz ile 10 Burda AVM yetkililerine teşekkür ediyorum, çocuklarımız kimsesiz değiller, biz varız. Karne sevinci yaşayan çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk, sohbet ettik, oyun oynadık, birlikte çok güzel vakit geçirdik. Her bir çocuğumuza sağlıklı, başarılı ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum, bizler her daim evlatlarımızın yanında olacağız” dedi.