Balıkesir Lisesi’ne rahmetli başkanımız Abdi Kahyaoğlu’nun büyük çaba ve girişimleriyle 2019 yılında yaptırılan 3D Future Classroom Laboratuvarı yapılan bir törenle isim değiştirdi.

Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek ve Balıkesir Lisesi Vakfı Başkanı Korhan Yakut’un girişimleriyle büyük bir vefa gösterilerek laboratuvarın adı Abdi Kahyaoğlu Future Classroom Laboratuvarı olarak değiştirildi.

 

Abdi Kahyaoğlu’na, Balıkesir Liseliler Derneği ve Balıkesir Lisesi  Vakfı’ndan vefa örneği

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Balıkesir Lisesi Müdürü Sebahattin Arslan, Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek, Balıkesir Lisesi Vakfı Başkanı Korhan Yakut, yönetim kurulu üyeleri ile beraber , COVID19 salgını nedeniyle yapılan küçük bir törende  yeni tabelası takıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, yaptığı konuşmada ‘’ Abdi Kahyaoğlu, Balıkesir Lisesi’ne büyük katkıları olan bir başkandı. Sürekli benimle irtibat halinde olup, ilişkisini hep sıcak tutardı. Kilometrelerce uzaktan gelip hep ‘’Balıkesir Lisesi’ne daha neler yapabilirim’’ düşüncesiyle var oldu ve mücadele etti. Zamansız bırakıp gidişi, bizleri derinden üzdü. Bizler ve değerli liselilerimiz de Abdi başkanı hep yaşatacak. Nurlar içinde yatsın.’’ dedi.