Ayhan Atahan’ın görevi bıraktırılmasının ardından boşalan AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı için adaylar teşkilat mensuplarının karşısında görücüye çıktı. İlçe gençlik kolları, kadın kolları, eski yöneticiler, belediye meclis üyelerinin oy kullandığı temayül yoklamasının ardından Balıkesir Koordinatör Milletvekili Şahin Tin, adaylarla görüştü.

ADAYLAR TİN’LE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Altıeylül İlçe Başkan adayları dün teşkilatın karşısında görücüye çıktı.  İlçe kongreleri öncesinden bir süredir boş olan Altıeylül İlçe Başkanlığı koltuğu için girişimlere başlayan AK Parti’de, dün ilçe başkan adayları teşkilat karşısında görücüye çıkıp, AK Parti Denizli Milletvekili ve Balıkesir Koordinatör Milletvekili Şahin Tin’le görüşme yaptı.

 

DÖRT İSİM ÖNE ÇIKIYOR

İlçe gençlik kolları, kadın kolları, eski yöneticiler, belediye meclis üyelerinin oy kullandığı temayül yoklamasının ardından Koordinatör Milletvekili Tin, teşkilat yöneticileriyle istişare toplantıları gerçekleştirdi. Siyasi kulislerde; Altıeylül İlçe Başkanlığı için Mert Diker, Ömer Münis, Abdullah Altıntaş ve Tahir Akçe’nin isimleri öne çıktığı konuşuldu.