Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) arasında, “Eğitim Danışmanlık ve Diğer Hizmet Alımına Yönelik İş Birliği Protokolü” imzalandı. Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda gerçekleşen imza töreninde; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı, kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı.

İmza töreninin ardından BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı ve yönetim kurulu üyelerini Rektörlük makamında kabul eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, burada yaptığı değerlendirmede; üniversite olarak her alanda şehir ve sanayi iş birliklerine verdikleri öneme dikkat çekerken, imzalanan protokolün kurumlar adına hayırlı olması dileklerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş; “Üniversite olarak iş dünyası ile daha önce de verimli sonuçlar aldığımız çeşitli protokolleri hayata geçirdik. Bu protokolün de olumlu sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum” derken; BAGİAD yönetimine de üniversiteye olan ilgileri için teşekkür etti.

BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı da Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a ilgi ve destekleri dolayısıyla teşekkür ederken, dernek olarak, özellikle staj ve istihdam konusunda üniversite öğrencileri ve mezunları arasından nitelikli insan kaynağı temininin yanı sıra, eğitim ve danışmanlık alanlarında da üniversite ile iş birliği gerçekleştirmek adına imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.