Teşklatlanma çalışmalarına ara vermeden devam eden DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, merkez Altıeylül ilçesine, İlçe Başkanı atamasını gerçekleştirdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın takdirleriyle, Genel Merkez onayı sonrasında üzerinde fikir birliğine varılan isim Mustafa Kemal Mutluer oldu.

Hali hazırda İlçe Başkanı olarak atanmasından önce DEVA Partisi saflarına katılan Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Mutluer, gerek teşkilat içerisindeki pozitif etkisi gerekse teşkilat çalışmalarında göstermiş olduğu performans sonrasında Kepsut İlçe Başkanı olarak atanmıştı. Kepsut’ta kısa sürede sergilemiş olduğu özveri ve ilkeli duruşu sonrasında İl Başkanlığının tavsiyesi ve Genel Merkezin taktirleri ile  Altıeylül İlçe Başkanlığına atanan Mutluer, atama neticesinde  kendisine verilen görevi layıkı ile yerine getirmek için eskisinden çok daha fazla çaba sarf edeceğini belirtti.

Böylesine sıkıntılı bir dönemde çözümün bir parçası olma sorumluluğu içerisinde hareket etmeye devam edeceğini ve DEVA Partisi bayrağını en tepeye dikmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını da sözlerine ekledi

Gerçejkleştirilen Başkanlık ataması sonrasında bir açıklama yapan DEVA Partisi Balıkesir Kurucu İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ‘’İlk olarak yapılan atamanın vatanımıza, milletimize ve partimize  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. DEVA Partisi Balıkesir İl teşkilatları  olarak bizler çalışmalarımızı  her türlü engellemelere ve pandemi süreçlerine rağmen hız kesmeden sürdürmekteyiz. Balıkesir’imizin göz bebeği merkez ilçemiz Altıeylül’e  İlçe Başkanımızı atamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Liyakat temelli hareket ediyor olmamız, işi ehline vermemiz gerekiyor bilincinde olmamız bizim nitelikli teşkilat yapılarını oluşturmamıza ve sahip olmamıza olanak sağlıyor. Genel Merkezimizin çizmiş olduğu persfektif doğrultusunda atamaları yapılan başkanlıklarde layık kişiler görev almaya devam edecekler. Bir kadro hareketi olan ve salgın dönemi olmasına rağmen saha çalışmalarını mevcut şartlar dahilinde sürdüren  DEVA Partisi, Balıkesir’de sık aralıklarla hızlı hareket etme çalışma metodu içerisinde olmaya ve her vatandaşımıza dokunmaya devam edecektir.

Altıeylül İlçe Başkanımız olarak atanan Mustafa Kemal Mutluer Beyefendiye her türlü durumda destek olacağımız sözünü verirken, kendisini kutluyor, bütün vatandaşlarımızı DEVA Partisi çatısı altında siyaset yapmaya ve katkı sunmaya davet ediyorum. Gelin ve partimiz çalışmalarına katılın. Biz bu çatının altında yeni nesil bir siyasi anlayışı hep birlikte inşa edelim diyoruz. Statü farkı gözetmeksizin, iyi, dürüst ve liyakatli insanların ülkemizin geleceğini şekillendireceğini olan inancımızı bir kere daha belirtmek istiyoruz.’’ Dedi.