DEVA Partisi İvrindi 1. Olağan İlçe Kongresini yaşanılan zorluklara rağmen gerçekleştirdi. İvrindi İlçe Başkanlığına Av. Furkan Küçük seçildi.

Günler öncesinden yapılması planlanmış olan kongre için gerekli izinlerin alınması sürecinde yaşanılan sıkıntılar, sonrasında kongrenin gerçekleştirileceği yerin sahibinin bir anda vazgeçmesi sonucu DEVA İvrindi İlçe Kongresi parti binasında yapılmak zorunda kaldı.

 

Bütün bu yaşanılanlar sonrası açıklama yapan DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir “Böyle bir sürecin yaşanabileceğini daha önceden öngörmüş ve hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Yaşadığımız virüslü günlerden dolayı, bütün sağlık önlemlerini alarak gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizin tamamının Demokrasi Şöleni havasında geçtiğine sizler de şahitsiniz.
Kongre yapmak bir demokrasi geleneğidir.  Bugün İvrindi’de 1. Olağan İlçe Kongremizi, yaşadığımız zorlu sürece rağmen gerçekleştiriyoruz. Korku ikliminin ve baskıcı bir anlayışın hakim olduğu dönemi hep beraber mutlaka aşacağız. Birlikte daha güzel, daha özgür bir ortama kavuşacak ve refah dolu günleri gelecek kuşaklara sunacağız. Ne pahasına olursa olsun bunu yapacak ve hayata geçireceğiz.  Ne yaparlarsa yapsınlar, bizleri ne kadar düşmanlaştırmaya çalışırlarsa çalışsınlar, sırça köşklerinde ne planlarsa planlasınlar bizler bu ülkenin çocuklarıyız. Bizler saldırılara karşı mevzilerini hemen terk edenlerden ve dik durmayanlardan değiliz, olmayacağız. Kendinden utanarak, kendini saklayarak, doludizgin üzerine gelenlerle uzlaşmaya çalışarak siyaset yürütülmeyeceğinin farkındayız. Deva Partisi olarak dönüştürücü bir siyaset anlayışına sahibiz. Bu yüzden kederleri yok sayarak değil, kederleri yok ederek yol yürümeyi seçtik. Dikensiz gül bahçesi olmayacağının da farkındayız. Küçücük bir virüsün darmadağın edebildiği bir dünyada bizlere yaşatılan bunca hırsın, bunca kibrin, devamlı kendini üreten bunca nefretin boşa olduğunun artık anlaşılmasını istiyoruz.  Bu duyguların ortadan kalkması, bizlere sevinçlerle, hep birlikte yaşayacağımız bir toplumu sunacaktır.  Bizler bir nesli daha acılar içerisinde yaşayacak günlere hapsetmek istemeyenlerin tarafındayız ve bizler; hiçbir zaman gölgesinde dinlenmemizin nasip olmayacağını bildiğimiz ağaçları dikmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, İvrindi 1. Olağan İlçe Kongremizin vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini diliyor, İvrindi İlçe Başkanımız olarak seçilen Av. Furkan Küçük arkadaşımızı kutluyoruz.’’  dedi.