DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir ve beraberin teşkilat üyeleri, bu hafta da çeşitli STK ziyaretlerini sürdürdüler.

İlk olarak kalabalık bir heyetle BalıkesirSpor Başkanı Özgür Yılmaz’ı BalıkesirSpor Tesisleri’nde ziyaret ettiler. BalıkesirSpor’un, geçtiğimiz hafta oynanan maçta BoluSpor galibiyeti ile lige güzel bir başlangıç yapması ile birlikte Başkan nezdinde takımı tebrik eden DEVA heyeti yeni sezonda takıma başarı dileklerini iletti.

 

DEVA Partisi Heyeti daha sonra Balıkesir Umum Madeni Eşya ve Bilimum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi Başkanı Hüseyin Özgen’i makamında  ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını bağlı bulundukları odalar nezdinde başkanlar tarafından da sık sık dinleyen DEVA partisi heyeti, DEVA partisinin ekonomi üzerine çalışmalarını sürdürdüğü eylem planı hakkında da bilgilendirmeler yaptı.

 

Bu ziyaretin hemen akabinde, Balıkesir Esnaf Sanatkarlar  Kredi Kefalet Kooparatif  Başkanı  Erol Ayvaz’a misafir olan heyet burada da temaslar bulundu. Dünya standartlarında bir ekonomik istikrar isteyen bütün vatandaşlarımız gibi STK’ların da ortak söylemi, Ekonominin de diğer meseleler gibi işin başında, liyakatli ve dürüst insanların göreve gelmesi ile bu problemlerin en kısa sürede problem olmaktan çıkacağının altı çizildi.

 

Ziyaretler sonrası görüşlerini başvurduğumuz Başkan Aydemir şu ifadelere yer verdi:

 

‘’DEVA Partisi’nin birbirinden değerli teşkilat mensubu  arkadaşlarım ile birlikte saha ve STK ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Biz sahada vatandaşımıza dokunurken, STK’lar nezdinde de toplumun nabzını tutuyoruz. Maalesef artık vatandaş bıkmış, bu kokuşmuş pörsümüş, işlevsiz düzenden sıtkı sıyrılmış. Değişimin şart olduğunu idrak etmiş. Artık bu işin dönüşü yoktur. Mevcut iktidarın çözümsüzlük politikaları vatandaşı bezdirmiştir. Artık iyiden iyiye değişim yüksek sesle ifade edilmektedir.’’

 

‘’ Bakınız biz iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren, ilk 90 gün ve ilk 360 günlük yol haritamız bellidir. Neler yapacağımızı, ne tür tedbirler alacağımızı ne tür iyileştirmeler yapacağımızı, açıkladığımız ve ileriki dönemde de açıklamaya devam edeceğimiz eylem planlarımız ile kamuoyu ile paylaşılmaktayız. Bugün 17 Ağustos Depreminin seneyi devriyesinde de Afetlerle Mücadele Eylem Planımızı açıkladık. Biz dersimize çalışıyoruz. Artık kör muhalefet devri bitmiştir. Yapıcı katma değer sunan, çözüm odaklı olmayan politikaların ayakta kalma şansı yoktur. Bu yüzden DEVA Partisi kurulmuştur ve bu yüzden gece gündüz demeden, memleketi, devleti, vatanı için çalışan çabalayan kadrolar bu parti etrafında ortak idealler noktasında bir araya gelmiştir. Açık söyleyeyim, DEVA Partisi hafife alınacak bir parti değildir. Biz iktidar olacağımıza canı gönülden inanıyor ve bu uğurda çalışmaya, çabalamaya devam etmekteyiz. Dertler varsa DEVA’sı da var.’’