Deva Partisi Genel Merkez Üyeleri Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Ergen, GMYK Üyeleri Essum Aslan ve Evrim Rızvanoğlu İl Başkanlığı yönetiminle bir toplantı gerçekleştirdi.

İl Başkanlığı ziyareti sonrasında Balıkesir merkezde çarşı esnafı ve vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştiren heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, dile getirdikleri beklentileri karşısında Deva Partisi çözüm politikalarını anlattılar.

Balıkesir ticaret erbabının dile getirdiği sıkıntıların ülkemizin diğer bölgelerinde de çığ gibi büyüdüğünü ve yaşanan pandemi sürecinde sorunların katlanarak, kalıcı hasar bırakacak bir yöne gitmesine engel olmak ve çözüm üretmek adına burada olduklarını dile getiren Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf; ‘’ kimse kızmasın, kimse darılmasın. Başta çöküşe geçmiş ekonomi olmak üzere, ülkece yaşadığımız bütün sıkıntılara DEVA olacak kadroya sahip olan tek siyasi oluşum Deva Partisidir ‘’ ifadelerini kullandı.

Genel Merkez yöneticileri tarafından Balıkesir’e yapılan ziyareti değerlendiren İl Başkanı Av. Kemal Aydemir “

Genel Merkez yöneticilerimizden oluşan heyet ilk olarak Balıkesir’imize geldi ve ilimizde temaslarda bulundu. Bu durum herkes tarafından Balıkesir’e verilen özel önemin göstergesi olarak algılanmalıdır. Ülkemizin tedarikçisi durumunda olan şehrimizin yaşadığı sıkıntıların, bütün ülkemiz adına büyük problemler yaşatacağının farkında olan bir parti yönetimine sahibiz. Pandemi döneminin yarattığı darbelerin de etkisiyle tedarik zincirlerinde oluşmaya başlamış olan fakat, etkisi şu anda tam olarak hissedilmeyen kırılmayla ilgili olarak çalışmalarımızı dile getirdik ve Genel Merkezimize, ziyaretimize gelen heyet aracılığıyla ilettik.

Derinleşecek olan sıkıntıların özellikle sosyal adalet üzerinde yıkıcı bir etkiye yol açmaması adına ürettiğimiz çözüm politikalarına yetkililerin kulak vermesi için daha fazla ne yapmak gerekiyor bilmiyorum.  Ama biz ısrarla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bunu çocuklarımıza, gelecek nesillere borçluyuz.  Vatandaşlarımızın bilmesini istediğimiz en önemli başlığın, DEVA Partisi kadrolarının, yerelde ve genel olarak ülkemizde ara vermeksizin çözüm üretmeye devam ediyor olduklarının altını bir kez daha ısrarla çizmek istiyorum.

Ve çağrımızı yineliyorum; gelin çözümün bir parçası olun. Gelin ülkemiz adına gereken yeni siyaset anlayışını birlikte, el birliğiyle DEVA Partisi çatısı altında inşa edelim.  Gelecek kuşaklara yaşanacak bir dünyayı, çağı yakalamış bir ülkeyi adalet duygularıyla yeniden inşa edelim.’’ Dedi.