AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, saha çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçe ziyaretlerine Altıeylül’ de devam eden Uygur, ziyaretlerine ilçe başkanlığı ile başladı. Sonrasında ev ziyaretleri yapan Uygur Irak sınırında görevi başında yaralanan Uzman jandarma Abdullah Çaylak’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve  “Vatanımızı korumak için canlarını siper eden bütün askerlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Altıeylül’ ün kırsal mahallelerini ziyaret eden Uygur, Akçaköy ve Selimiye mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, kadınlarla beraber tütün dizdi, ev ziyaretleri yaptı, hasta ve yaşlılarla tek tek ilgilenip hal hatır sordu; taleplerini aldı, ilgililere konuları ileterek yerinde çözümler buldu.

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Milletvekili Uygur “Balıkesir’imizi ilçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı gezmeye; hemşerilerimizle bir araya gelmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sadece seçim öncesi değil, her zaman vatandaşlarımızla beraberiz. Gittiğimiz bütün ilçelerde hemşerilerimizle bir araya geliyor; sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinliyor, çözüm bulmak için canla başla çalışıyoruz.” Dedi

 

DAİMA YENİ DAİMA GENÇ NİCE YILLARA

AK Parti’nin 20.yılını kutlayan Milletvekili Uygur: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde vatan ve millet sevdası ile hayalleri gerçek yapan partimizin 20 yılının 19 yılı iktidarda geçti. Bu süreçte birçok engeli aştık, milletimizin tercihlerini egemen kıldık, ülkemizi her alanda geliştirdik ihya ettik. Bundan sonra da 2023-2053-2071 hedeflerimize ulaşmak için daha güçlü ve daha büyük Türkiye için artan bir enerjiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Milletimize hizmet etmenin gururuyla, daima yeni, daima genç nice yıllarımız olsun inşallah” dedi.