Deva Partisi Balıkesir İl Teşkilatı, Cuma günü Dursunbey ‘de ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu.

Balıkesir’in en büyük ilçelerinden birisi olan Dursunbey’e Deva Partisi İl Başkanı Av. Kemal Aydemir önderliğinde, Dursunbey İlçe Koordinatörü Volkan Kör ve İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle gelen teşkilat mensupları , Dursunbey Deva Partisi İlçe Başkanı Mesut Çetin karşıladı. 29 Ocak 2021 Cuma Günü yapılacak olan Dursunbey 1. Olağan İlçe Kongresi’ne dair durum değerlendirme  toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantının ardından ziyaretlerine geçen ekip ilk olarak Dursunbey Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bulut’u makamında ziyaret etti. Verimli toprakların üzerinde kurulmuş olan ilçeyi ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunan Deva Partili Üyelere teşekkürlerini sunan Başkan Hüseyin Bulut; DEVA olmak için kapımızı çalan herkese kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık diyerek, yapılan ziyaretten fazlasıyla memnun kaldıklarını belirtti.

 

Ziyaretlerine İYİ Parti Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa Temel ile devam eden heyetin bir sonraki adresi yerel medya kuruluşları oldu. İlk önce Dursunbey Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Yarma’yı, sonrasında da Dursunbey Balat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rahmi Kireç’i ziyaret eden heyet, Dursunbey Sanayici ve İş Adamları Derneği (DUSİAD) Başkanı Orhan Turhan’ı da makamında ziyaret eden heyet son olarak Keresteciler Odasını da ziyaret ederek programını tamamladı.

 

Ziyaretler sonrasında Dursunbey çarşı esnafıyla da görüşen ekibe gösterilen yoğun ilginin sonrasında, Deva Partisi Heyeti adına söz alan ve hafta boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydemir şunları söyledi; ‘’Bugün Dursunbey’de bir araya geldiğimiz kurumların başındaki bütün arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı 29 Ocak günü yapacağımız Dursunbey İlçe Kongremize davet ederken, herkese şunu ifade ettik; hedefimiz iktidar. Dertlere DEVA olacak bir kadroyu bünyesinde barındıran partimiz ülkemizin, geleceğine dair çalışmalar ve planlamaları uzun süredir yapmaktadır. Bizler Kanatlanıp uçacak bir Balıkesir hayaline sahibiz. Bu hayali paylaşmak adına da, salgın dönemi olmasına rağmen sahadayız.

Halkımızın bizi yakından izliyor olduğunu biliyoruz. Hiç bir şeyi göstermelik olsun diye yapmıyoruz, yapmayacağız” dedi