Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı”nı Abdülhamit Han Gelişim Merkezi toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, ““Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı” Altıeylül Abdülhamit Han Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Ak Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Ak Parti GM Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez, Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve Yavuz Subaşı, BBB Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı H. Murat Uysal, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları katıldı.

EKREM BAŞARAN: “SANDIK, MİLLİ İRADENİN YIKILMAZ KALESİDİR.”

Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Ak Parti Balıkesir Teşkilatı olarak 2023 seçimlerini hazır olduklarını ve çalışmalara aralıksız devam ettiklerini” ifade ederek, “Sandık, milli iradenin yıkılmaz kalesidir. Demokrasiye olan bağlılığımız ve milletimize olan inancımız tamdır” dedi.

 “2023’TE ZAFER AK PARTİ’NİN OLACAK”

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Ramazan Ayında çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. 30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi, dolu dolu yaşadık. Milletimizle hemhal olup, gönüllere dokunduk, gönüllerimizi bir eyledik. Bu çalışmada Teşkilatlarımızla birlikte hem birbirimizi daha iyi tanıma, hem de sahada beraber çalışma imkanı bulduk. Bu yaz da, Meclisin tatile girmesiyle milletvekillerimizle birlikte Balıkesir’de gitmedik nokta, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız. 2023 hedefiyle, Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve Ak Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023’te zafer Ak Parti’nin olacak, Cumhur İttifakının olacak. Balıkesir Ak Parti olarak biz hazırız. 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz” şeklinde konuştu.

ALİ İHSAN YAVUZ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın konuşmasının ardından parti içi gündemli toplantıya geçildi. Toplantıda; Ak Parti’nin 2023 seçimlerine yönelik yapacağı çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve değerlendirmeler yapıldı. Toplantının ardından Ak Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve beraberindekiler önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret eden Ali İhsan Yavuz burada partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da katıldığı ziyarette Balıkesir’de teşkilatın yaptığı çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular.