Çocuğunuzun odasında daha verimli çalışmasını sağlayacak bir ortam hazırlamak istiyorsanız aradığınız her şey Evidea’da sizleri bekliyor. Birbirinden renkli ve kullanışlı ürünlerle yeni eğitim öğretim yılına hazır olan Evidea, tüm öğrenci ve aileleri için yine vazgeçilmez adres olacak.

Her yaşa ve her tarza hitap eden Evidea, öğrencileri de unutmuyor. Yeni eğitim öğretim yılına başlayacak olan tüm öğrenci ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak olan Evidea, kaliteli, trend, ustalık gerektirmeyen ve makul fiyatlı ürünleriyle keyifli bir okula dönüş alışverişi yaşatıyor.

Çalışma masalarından tahta panoya, kitaplıktan masa lambalarına kadar birçok alternatif sunan Evidea, tüm öğrencilerin başarılarına ortak oluyor.  Çocuklarınızın öğrendiklerini pratik yapabilmesi için yazı tahtaları, daha planlı bir çalışma için kullanabileceği metal panolar, odalarındaki dağınıklığı toparlayacak katlanır kapaklı kutular, oyuncak dolapları gibi tüm duyduğunuz ürünler Evidea’nın zengin ürün yelpazesinde. Evidea, okul alışverişi için ihtiyacınız olan tüm eksikleri tamamlamanız, yeni eğitim öğretim yılına harika bir şekilde hazırlanmanız için sizleri bekliyor. Tüm öğrencilere başarı dolu bir eğitim yılı diliyoruz.