Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Servisinde tedavi gören kalp hastası uçak ambulans ile Ankara’ya sevk edildi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp yetmezliğinden tedavi görmekte olan Hastanesi Konuyla ilgili bilgi veren Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Servisinde kalp yetmezliği ile takip edilen hasta için Balıkesir İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi’ne sevk talebinde bulunduklarını, bunun neticesinde Sağlık Bakanlığı tarafından taleplerine olumlu cevap verildiğini söyledi.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NE GÖNDERİLDİ
İl sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin,  “ Hastanın ileri tetkik ve tedavilerinin hızlı bir şekilde sağlanması için 112 Komuta Kontrol Merkezi tarafından hızlı bir şekilde Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde yer bulunmuş ve 112 Komuta Kontrol Merkezimiz ivedilikle hastanın nakli için Sağlık Bakanlığı Hava Koordinasyon ile iletişime geçmiştir. Sağlık Bakanlığı Hava Koordinasyon Merkezi tarafından hastamız için Uçak Ambulans ilimize yönlendirilmiş ve Ankara iline nakli gerçekleştirilmiştir. Hastamıza yüce Allah’tan acil şifalar dileriz” dedi.  BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da, “İl sağlık müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalışmamız devam edecektir. Hastamıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.