AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Bigadiç ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Milletvekili Uygur Pazar Esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Pazar esnafıyla tek tek selamlaşarak, sohbet eden Uygur, Covid-19 salgınına rağmen Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü, devletin hayata geçirdiği ekonomik desteklerle hem üreticiyi hem tüketiciyi koruduğunu ifade etti. Milletvekili Uygur; “Salgın döneminde birçok ülke ekonomide durgunluk yaşarken, Türk ekonomisi toparlanma sürecini başarıyla yürütüyor” dedi.

Milletvekili Uygur, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık’ın ilk durağı Kaymakamlık oldu. Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın’ı ziyaret ederek ilçede gündemde olan çalışmalar hakkında istişarede bulundular. Ardından Bor Beldesinde İskele Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Kayış’tan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Dernekte kadınların yaptığı el işlerini çok beğendiğini ifade eden Milletvekili Uygur, beldenin hanımlarının hem maharetli hem de sosyal yardımlaşma noktasında önemli bir sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek teşekkür etti.

 

Bigadiç’te bulunan Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile bir araya gelen Milletvekili Uygur, Belediye Başkanı İsmail Avcu, eşi Alime Avcu ve İlçe Başkanı ile birlikte; Bigadiç’te yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri, otopark, Cami ve çeşitli sosyal merkezlerin yer alacağı alanda incelemelerde bulunarak, çalışmalarda gelinen durum hakkında bilgi aldı. Son olarak Millet Bahçesi Taş yapı evleri gezerek, incelemelerde bulundular.