AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Havran’ da ziyaretlerde bulundu.

Çamdibi ve Büyükdere Mahallelerini ziyaret eden Uygur, tek tek herkesle selamlaştı hal hatır sordu ve taleplerini aldı.

 

Havran İlçe Başkanlığını Ziyaret edip teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen ve çalışmaları hattında istişare eden Milletvekili Uygur, sonrasında Havran Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Sünnet cemiyetine katılan Uygur ev ziyaretleri de yapıp herkesle tek tek sohbet edip talepleri aldı.  

 

Ziyaretlerle ilgili olarak Milletvekili UYGUR; “Taşı toprağı zeytin kokan güzel ilçemiz Havranda olmaktan büyük memnuniyet duydum. İlçe Başkanımızla, Belediye Başkanımızla, Teşkilatımızla birlik beraberlik içinde durmadan yorulmadan her vatandaşımıza ulaşmak için canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla gönülden gönüle köprüler kuruyoruz. Amacımız 2023 hedeflerimiz için çalışırken Havran’ ımızı da Balıkesir’imizi de daha ileri seviyelere taşıyabilmek.”

 

Milletvekili UYGUR’ a ziyaretleri sırasında Koordinatör M. Fatih Ünlü, İlçe Başkanı Ahmet Dayi, Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kadın Kolları Başkanı Kamile Vardar, Gençlik Kolları Başkanı Sercan Şık ve Havran İlçe Teşkilatı eşlik etti.