Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin il başkanlığını açmak için Balıkesir’e geldi. İl Başkanlığının açılışı sonrasında Elit Asya Otel’de partililere seslenen Sarıgül, hareket olarak başladıkları oluşumun parti haline getirdiklerini kaydedip, birlikte bir dönem siyaset yaptığı CHP Eski İl Başkanı Ender Biçki, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Akın ve Edremit Belediyesi eski Başkanı Kamil Saka’ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Türkiye Değişim Hareketi’ni kısa bir süre önce parti haline getiren Mustafa Sarıgül, partisinin il başkanlığının açılışını yapmak için Balıkesir’e geldi.  Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Mehmet Akma ile birlikte il başkanlığının açılışını yapan Sarıgül, Elit Asya Otel’de partililere ve basın mensuplarına seslendi.  Türkiye Değişim Partisi’nin ideolojik kaygısının bulunmadığını merkezinde insan olduğunu ifade eden Mustafa Sarıgül,  partinin hareket olarak başladığı dönemde Balıkesir’de birlikte siyaset yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Akın, CHP İl eski Başkanı Ender Biçki ve Edremit Belediye eski Başkanı Kamil Saka’ya da teşekkür etti.   Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü: ” Türkiye Değişim Partisi, demokratik bir kalkınma hareketidir. Davamız şefkat gayemiz ülkemizin mutluluğudur. İnsanlığa saygıyı, millet ve ülke sevgisini, ülkemizin bağımsızlığını, onurunu her zaman hem öğreteceğiz hem de koruyacağız. Türkiye Değişim Partisi, hudut ve bayrak birliği der. Kimlikli, inanmış, onurlu, şanlı inandığı dava için mücadele veren milyonların partisidir. Doğruları milletimize anlatma görevini üstlendik. Türkiye Değişim Partisi, yiğit, vatansever, ahlaklı, şefkatli, vicdanlı, milletini seven hiçbir ayrım yapmayan teşkilatlardan oluşmuştur” dedi.

“BALIKESİR’İN LEZZETLERİNİ DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ”

Türkiye Değişim Partisi’nin Balıkesir’e yönelik özel çalışmalarının olduğunu ifade eden Sarıgül, “Balıkesir coğrafi olarak muazzam bir konumda, Ayvalık körfezi ve Marmara kıyıları bir zamanlar en cazip tatil yöreleriydi ama yapılması gereken hamleler yapılmadığı için Çeşme, Bodrum, Marmaris öne geçti bu kente yeni bir turizm vizyonu getireceğiz. Kazdağları sadece ülkemiz için değil, dünyaca önemli bir yer. Kazdağlarını maden yatağı değil, oksijen deposu olarak görmeliyiz tüm dünyayı Kazdağları’nda misafir edip, sağlık turizminin merkezi yapmalıyız. Türkiye’nin en lezzetli etleri, sütleri bu topraklarda üretiliyor. Balıkesir koyunu, Balıkesir kuzusu bir lezzet deposudur. Balıkesir etini, sütünü marka yapmak lazım bunun için de üreticiyi desteklemek gerekiyor Balıkesir üretmezse, Türkiye aç kalır Balıkesir’in lezzetlerini dünya markası yapacağız”