MASTERMEDIA Group ortaklarından Serkan Dinç ve eşi Asuhan Gün, Pool Garden’da düğün merasimi gerçekleştirdi.

Yeni Gazetem ve Marmara Bölge Gazetelerinin  bünyesinde barındıran MasterMedia ortaklarından Serkan Dinç ve Gün ailesinin biricik kızı Asuhan Gün  dünya evine girdiler.

Pandemi koşulları nedeniyle kısa süre önce kıydıkları nikâhla birlikteliklerini ilan eden Serkan Dinç ve eşi Asuhan Gün, mutluluklarını sayılı konukla paylaşabilmişti. Gün ve Dinç ailelerinin mutluluğunu paylaşmak isteyen sevenleri için pandemi yasaklarının kaldırılmasının ardından düzenlenen düğün merasimi Pool Garden’da gerçekleşti.

Düğüne katılanlar gece boyunca sahnede genç çifte eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen düğün merasimine Balıkesir’in tanınan simaları da katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İş insanları Fahri Ermişler, Ümit Arslan, Kadir Dağlı ve Balıkesir basını Serkan Dinç ile Asuhan Gün’ü yalnız bırakmadılar.