Bir dizi ziyaret ve program dahilinde İvrindi’ye gelen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik; Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve teşkilat mensubu ile esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi

Ziyaret programına ilçe merkezi ziyaretleri ile başlayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve Ak Parti İlçe Teşkilatı, esnafları tek tek ziyaret ederek, esnaflardan talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlar ile de bir araya gelen heyet çay eşliğinde sohbet etti.

BALIKESİRİMİZİN HER NOKTASINA DOKUNMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Bugün kuzusu ve peyniri ile meşhur ilçemiz İvrindi’de olduklarını ifade eden Milletvekili Çelik “Her ilçemize dokumaya ve temaslarda bulunmaya gayret ediyoruz. Ak Parti olarak gönül belediyeciliği ve hizmet belediyeciliği düsturunu yaşatmak en büyük amacımız. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ve emrinde olmaya devam ediyoruz. Yusuf Başkanım 2019 yılından bu zamana güzel projelerin temelini atmış, başarılı hizmetlerde bulunmuş. Bu memnuniyeti, ziyaretini gerçekleştirdiğimiz yöre halkımızdan birebir duymak, hissetmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Milletvekili olarak bizler halkımızın ve belediye Başkanlarımızın sesini duyurmak, taleplerini ve projelerini hayata geçirmek için her zaman destekçi olacağız. El ele vererek koordineli bir şekilde memleketimizin her noktasına hizmet ulaştırma hedefiyle aralıksız çalışacağız. Güzel ilçemiz İvrindi’de başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz ve değerli ekinini tebrik ediyorum” dedi

GÖMENİÇ VE SOĞANBÜKÜ MAHALLE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çarşı esnaf ziyaretinin ardından Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve teşkilat mensupları ile Soğanbükü ve Gömeniç mahalleleri ziyaret edildi. Mahalle muhtarları ve mahalle halkı ile bir araya gelen heyet mahalle halkı ile sohbet ederek mahallede yürütülen çalışmalar ve talepler üzerinde istişare ederek çay eşliğinde sohbet gerçekleştirdi.

SAHADA OLMAYI ÖNEMSİYORUZ

Her zaman sahada olmanın önemli ve verimli olduğuna dikkat çeken İvrindi Belediye BaşkanıYusuf Cengiz “ Küçük ilçelerde siyasetin merkezi kahvehaneler, çay ocakları ve esnaflardır. Yapılması gerekenleri, olumlu olumsuz her türlü eleştiriyi duymak ve çözüm odaklı çalışma yürütmek için genelde sahada olmayı önemsiyorum. Yerinde dinlemek, halkın gözündeki o enerjiyi almak bizlere çok iyi geliyor. Bugün de Milletvekilimiz Adil Çelik ve Ak Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikte çarşı esnafımızı, Gömeniç ve Soğanbükü mahallelerimizi ziyaret ettik. Ziyaret gerçekleştirdiğimiz esnada sohbet etme fırsatı bulduğumuz vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Halkımızın ilçemiz için yapılmasını istediklerini birinci ağızdan duyduk ve kendileri ile ileriye dönük yürüteceğimiz çalışmalarımızdan bahsetme imkanı bulduk. Kendilerine bazı müjdeler verdik. Bunu sık sık yapmaya gayret ediyoruz. Çünkü bu ilçe hepimizin. Birlikte yöneteceğiz ve birlikte güzel işlere imza atacağız. Sonucunda kazanan yine İvrindi olacak. Bu güzel ve anlamlı ziyaret programı gerçekleştirmemizde öncülük eden Milletvekilimiz Adil Çelik’e ve bizlere eşlik eden Ak Parti İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.