AK Parti ile MHP arasındaki yapılan yerel seçim ittifakı kapsamında Balıkesir’de MHP’ye verilen Gömeç’e eski belediye başkanı Kazım Arslan talip oldu. Arslan, İl Başkanı Niyazi Tunç ve Gömeç İlçe Başkanı Muammer Birdar’la MHP Genel Merkezi’ne giderek partiye üye olup başkan adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

AK Parti ile MHP arasındaki yerel seçim ittifakı kapsamında Balıkesir’de MHP’ye verilen ilçelerden Gömeç’e eski belediye başkanı Kazım Arslan talip oldu. Gömeç’te AK Parti’den 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Kazım Arslan, bu kez Cumhur İttifakı partilerden MHP’den belediye başkan aday adayı oldu. MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ve Gömeç İlçe Başkanı Muammer Birdar ile MHP Genel Merkezi’ne giden Arslan, burada partiye üye olarak başkan adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Arslan, başkanlık adaylığı başvurusunun ardından MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı da ziyaret etti.

Kazım Arslan’ın başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran MHP Gömeç İlçe Başkanı Muammer Birdar, “Bugün Genel Merkezimizde İl Başkanımız Niyazi Tunç ‘un heyet başkanlığında hizmet adamı, gönül adamı Kazım Arslan’ın Milliyetçi Hareket Partisi (Cumhur ittifakı) Gömeç Belediye Başkan adaylığı müracaatını gerekli işlemleri yaparak tamamladık, ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun inşallah” dedi.